lördag 7 april 2018

Pasta eller spagetti det är frågan?

 
 I dag blev det en längre eftermiddagspromenad med en enkel lunch. Vi hade bestämt oss för att testa två olika märken frystorkad mat. Den ena "Fuel your preparation" med pasta bolognaise och den andra var "Mountain House" med spagetti bolognaise. I med varmvatten och sen är det bara att vänta. Jag brukar ta lite extra varmvatten och låta det stå lite längre, denna gång körde vi på ca 15 minuter.

 ...men varför tar det så lååång tid innan maten är klar?

 Liten hund är frusen trött och hungrig...

Såhär såg det färdiga resultatet ut. Vi tyckte att pastan från "Fuel your preparation" (Här till vänster i bild) smakade bäst, man kunde t o m ana bitar av tomater. pastan från "Mountain House" hade lite mer av barnmatskonsistens över sig. Den behövde också få lite salt och peppar i sig för att smaka okej. Vinnaren var helt klart med pasta bolognaise från "Fuel your preparation".

Dock ska man ha klart för sig att om man är hungrig är pasta bolognaiseen på endast 100g torrvikt, medan spagetti bolognaise från "Mountain House" var på hela 130g torrvikt. Men får helt enkelt fråga sig vad man föredrar, kvalité eller kvantitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar