lördag 7 januari 2012

Lördag förmiddag 7/1 2012

En perfekt dag, solen skiner och det är några minusgrader, kan nog inte bli bättre. Arrak startade i alla fall dagen med att göra det som måste göras.

Det blir bara svårare och svårare att behålla vildmarks känslan i skogen, man får se mer och mer spår av civilisationen över trädtopparna - suck...
Dagens radiolyssnade bjöd först på Konflikt och handlade om de Irakiska flyktingarna i Södertälje.

Dagens rast fick bli vid fågelsjöarna, och väl framme där var det bara att starta grillen. på radio hade det blivit dags för Spanarna.

Vissa tyckte att jag hade det allt för bra...

Dagens frukost fick bli någon slags baconburgare... typ...
Lagom till frukosten blev det dags för Medierna på radion. En av diskussionerna var om hur långt en journalist får gå när det gäller att bryta mot lagen i sin jakt på det det stora scoopet. Själv tänker jag att att det nog ofta kan vara en nödvändighet att bryta mot lagen för att göra ett journalistiskt arbete, men man måste också vara beredd på att få det man gjort prövat i domstol.

Emma i full fart... Till det hade det nu blivit dags för Ekonominyheterna lördag där man pratade om ratinginstituten och deras roll. Det hela avslutades med tolvslaget och dagens dikt; På bryggan av Augustin Mannerheim.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar