måndag 8 februari 2010

Söndagens "second breakfast"


I går var det ett strålande väder och planerna på att stiga upp tidigt i ottan för att ta tillvara så mycket av denna dag och äta frukost i gryningen var storstilade. Detta hjälpte dock inte långt när både jag och Nicke N var trötta och sov alldeles för länge. Men ska den som ger sig, som de två hobbitar vi är beslutade vi oss istället att det det var dags för den allt för ofta bortglömda måltiden "second breakfast".

Denna gång begav vi oss också ut på okända isar och och gick ut på det okända hav (okej vik då) som ligger utanför Kallhälls nya skrytområde Bolinder strand. Till en början var det blött, mycket blött då vattnet trängt upp ca en decimerat ovanpå isen och gjorde att det under den puder vita snön fanns ett rejält lager snöslask. Men väl ute så blev det bättre. Vi styrde stegen mot en lite ö som av oss fick namnet Mink holmen efter en en viss mink som bodde där. När jag tittade på kartan så kallades den visst pilskär men det lät inte så roligt så jag tror att vi behåller namnet Mink holmen istället.

Hur som helst väl framme så hade vi snart en flammande eld och en underbar naturupplevelse. Det enda som inte var bra att dagens började ta slut och vi var tvungna att återvända hem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar