söndag 10 oktober 2010

Out of control (When I turn my power on I will go electric )

Var med fröken N och tittade på en bärbar dator i dag och jag vet inte riktigt men det är något som är del. Antingen är det jag som är en evolutionens nyck och den enda kvarlevan av en utdöd art. Eller så är det så pass enkelt att vår tid är helt ur led och vi alla kommer att dö som en konsekvens av allt vansinne som omger oss.

Det är då främst två saker som jag tänker på. För det första så lever vi i en tid med däe det pågår en hejdlös orgie av konsumtion. Köp, köp och släng. För det andra så verkar det som om alla tankar på att spara på energi helt dött ut hos de stora elektronikkedjorna.

De två bifogade bilderna är tagna hos Elgiganten respektive Mediamarkt och det verlar tydligen som om båda tjänar alldeles för mycket pengar så de måsta se till att göra av med lite genom att öka på elräkningen - jag hoppas att de klimatkompenserar för detta. Till oss fick de i alla fall inte sälja någon dator, vi gick hem och tittar lite på internetshoparna istället - då slipper man i alla fall få ont i huvudet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar