söndag 31 oktober 2010

På rymmen med Emma och Arrak

Hade tänkt blogga från mobilen på denna lilla utflykt, men efterson jag nu har tre som leverantör så försvinner täckningen så fort det finns mer än fyra träd i ens närhet. Första kvällen, börjar med att tända en eld, sätta upp tältet för att sedan äta mat. Sedan var det bara att gå och lägga sig.

På morgonen väcktes vi av Järven och Nicke som kom på besök. Vi som gott och Emma höll på att hoppa genom tältet då de kom.

Efter att vi ätit frukost började vi leta efter en ny lägerplats. Efter mycket letade fann vi en trevlig lägerplats och kunde börja laga lunch - bacon. Emma följde förberedelserna noga, och passade på att provslicka i smyg. Efteråt blev det noggrann rengöring av vårt matlagningsredskapet, d.v.s. träpinnen.

Sedan blev det dags för ännu en promenad och efter det, ny eld och matlagning. Sedan var det dags att finna ett en bra tältplats, och det fann vi in bit in i skogen. Dock hade skogen lite av Blair Witch Project känsla över sig. Men inga konstiga små smycken i träden så natten gick bra. Innan vi gick och lade oss var det bara att titta på elden som långsamt slocknade.

Vi vaknade tidigt nästa morgon, då regnade det och vi packade ihop allt och begav oss hem på fastande mage. Frukost får det bli hemma.

1 kommentar: